U bevindt zich hier: Home » Nieuws » Woonlastenmeter Nijmegen

Woonlastenmeter Nijmegen

11 december 2014

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze ´Woonlastenmeter´ wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze ‘Woonlastenmeter’ wilt de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

In elke gemeente moet belasting worden betaald maar de hoogte hiervan kan per gemeente erg verschillen. Wat u moet betalen en waarvoor de te betalen belasting dient kan daarom verwarrend zijn en vaak kunt u de juiste informatie over deze onderwerpen niet vinden. De woonlastenmeter is ontworpen om u een hand aan te reiken zodat u niet alleen staat tijdens het bewandelen van het pad der belastingen.

Bekijk alle details van het project hier.

Woonlastenmeter NijmegenWoonlastenmeter NijmegenWoonlastenmeter Nijmegen

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Volg ons op Google+