U bevindt zich hier: Home » Nieuws » Nieuwe website Slimhuren.nl

Nieuwe website Slimhuren.nl

30 maart 2012

Slimhuren.nl zorgt dat de huurmarkt transparanter en overzichtelijker wordt door een online trefpunt te vormen voor huurders en verhuurders.

Slimhuren.nl zorgt dat de huurmarkt transparanter en overzichtelijker wordt door een online trefpunt te vormen voor huurders en verhuurders.  

Verhuur van artikelen is via de bestaande websites van verhuurders erg lastig te vergelijken. Bij de ene verhuurder huurt men per uur, bij de ander per dagdeel. Bij het ene huurbusje zijn 100 gereden kilometers inbegrepen en betaalt men daarna 16 cent per kilometer, bij de volgende verhuurder zijn 150 kilometers inbegrepen, maar betaalt men daarna 13 cent per kilometer.

Het concept van Slimhuren draait vraag en aanbod om waardoor het verhuuraanbod wel goed te vergelijken wordt. In plaats van adverterende verhuurders, is het de huurder die een aanvraag doet via de website van Slimhuren.nl. Verhuurders bieden vervolgens op deze huuraanvraag. U wilt bijvoorbeeld een camper huren? Dan geeft u precies aan waar uw ideale camper aan moet voldoen en voor welke periode u de camper wilt huren. Doordat de verhuurders allemaal de specifieke eisen van de huurder als uitgangspunt nemen en een totaalprijs noemen, kan de huurder eenvoudig en efficiënt de aanbiedingen vergelijken.

Footsteps is voor ons veel meer dan alleen maar de bouwer van de website. Door het innovatieve concept van de site zijn er veel zaken volledige nieuw. De twee soorten gebruikers van de site (huurders en verhuurders) staan via de site op verschillende manieren met elkaar in contact. Dit brengt veel uitdagingen met zich mee voor wat betreft de achterkant van de website. Vanaf het begin (eigenlijk al voordat we met ze in zee gingen) denken de mensen van Footsteps erg goed mee in het zien van mogelijkheden en het voorkomen van problemen. Dit is voor ons de grootste reden geweest om voor Footsteps te kiezen en daar hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Slimhuren richt zich op de verhuur van alle producten. Dus of u nu een busje wilt huren voor de wintersport, een partytent voor uw tuinfeest of een hoogwerker om uw gevel te kunnen schilderen, plaats een huuraanvraag en u ontvangt snel en eenvoudig scherpe prijzen van verhuurders!
 

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Volg ons op Google+